Αρχική

η σχολη

 Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από το ΥΠΠΟ με την υπ΄αριθμ. 25190/30-7-99/ΦΕΚ 1604/Β΄/1999 απόφαση ίδρυσης και λειτουργίας και η παρεχόμενη εκπαίδευση είναι τριτοβάθμια (ανώτερη). Δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Χρηματοδοτείται από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας και έχει συμβολικά δίδακτρα. 

Drama_School21

Συμπληρώθηκαν 21 χρόνια! Ο τότε Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο ρηξικέλευθος Λάμπρος Μίχος, αποδέχτηκε πρότασή μου – πρόκληση για την δημιουργία της πρώτης Δημοτικής Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης. Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης αγκάλιασε αμέσως την ιδέα: «Ναι. Είμαι κι εγώ εδώ. Αυτό με εκφράζει. Μόνο εδώ»! Σήμερα η Σχολή φέρει το όνομά Του. Τιμή και ευθύνη! Ηθική – Παιδαγωγική – Εκπαιδευτική. Διεύθυνση, Καθηγητές και Δημοτική Αρχή, αγωνιζόμαστε και συναγωνιζόμαστε με αλληλοσεβασμό για να δικαιώσουμε τα όνειρα των νέων! Η μέχρι σήμερα ιδιαίτερα επιτυχής πορεία, αποτελεί ασφαλή προϋπόθεση για υψηλότερους στόχους και μεγαλύτερες επιτυχίες. Με ελπίδες!

Δημήτρης Παπαγιάννης

Διευθυντης σχολησ

οι καθηγητεσ

Ήδη, από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη στο πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών και το επιτελείο των καταξιωμένων καθηγητών που τη στελέχωσαν με εξέχοντα τον κορυφαίο συγγραφέα – ακαδημαϊκό Ιάκωβο Καμπανέλλη.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ:

Τοποθεσία

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 3, Αγ. Βαρβάρα 123 51, Ελλάδα

Ώρες Γραμματείας

10:00 – 18:00

Δευτέρα – Παρασκευή

Επικοινωνία

E-mail: agvdrama@gmail.com

Τηλέφωνο: 210 5622799