Τμήματα

Εδώ θα βρείτε τα υπόλοιπα τμήματα που λειτουργούν στη σχολή (Τμήμα Κινηματογράφου, Τμήμα Σκηνοθεσίας Θεάτρου, Τμήμα Ντοκιμαντέρ). Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και διεύρυνσης των εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών της οριζόντων, η Σχολή προχώρησε στην ενεργοποίηση της λειτουργίας τους.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το διδακτικό προσωπικό, τον τρόπο εγγραφής στα τμήματα καθώς και για τις ώρες και ημέρες λειτουργίας τους.

Το Τμήμα Σκηνοθεσίας Θεάτρου είναι ένας τόπος εκπαίδευσης όπου η ανάλυση των κειμένων, η διάκριση των θεατρικών ειδών, η αισθητική και τελικά η ενορχήστρωση όλων των στοιχείων που αποτελούν μια παράσταση, είναι τα εργαλεία με τα οποία ο σπουδαστής σκηνοθέτης θα επιχειρήσει την ανέγερση επί σκηνής ενός κόσμου αποτελούμενου από την ουσία που πλάθονται τα όνειρα.
Εσπίριτου Θεόδωρος
Σκηνοθέτης
Το Τμήμα Κινηματογράφου έχει ως στόχο να γίνει μια κάθετη σπουδή στην Τέχνη του Κινηματογράφου από την παραγωγή μέχρι την υποκριτική μπροστά στην κάμερα.


Κωνσταντάτος Μιχάλης
Σκηνοθέτης/Σεναριογράφος
Το Τμήμα κατασκευής ντοκιμαντέρ, τεκμηρίωσης και αφήγησης είναι ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πεδίο που απευθύνεται σε νέους σκηνοθέτες, ηθοποιούς, ερευνητές και, γενικά, σε όποιον αγαπά το ντοκιμαντέρ, την έρευνα αρχείων, ιστορικών και μη, και την τεκμηρίωση του διαθέσιμου υλικού.
Σίδερης Θωμάς
Δημοσιογράφος ΕΡΤ/Δημιουργός Ντοκιμαντέρ