Τμήμα Κιν/γράφου

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και διεύρυνσης των εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών της οριζόντων, η Σχολή προχώρησε στην ενεργοποίηση της λειτουργίας του «ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ» με υπεύθυνη καθηγήτρια την Κατερίνα Ευαγγελάκου.
Στον κύκλο των σεμιναρίων του τμήματος αυτού, πλήθος διακεκριμένων Ελλήνων κινηματογραφιστών θα δώσει την παρουσία του προκειμένου να γίνει μια κάθετη σπουδή στην Τέχνη του Κινηματογράφου από την παραγωγή μέχρι την υποκριτική μπροστά στην κάμερα.
Τα σεμινάρια του Τμήματος Κινηματογράφου μπορούν να παρακολουθήσουν, εκτός από τους σπουδαστές της Σχολής, ηθοποιοί – σπουδαστές άλλων σχολών κατόπιν επικοινωνίας με τη γραμματεία.

Κατερίνα Ευαγγελάκου/ Παραγωγός – Σκηνοθέτις – Σεναριογράφος

Από το 1986 μέχρι σήμερα εργάζεται ως μοντέρ, σεναριογράφος, σκηνοθέτης & παραγωγός στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, στο θέατρο. Έχει κάνει παραγωγή και σκηνοθεσία σε πολλά ντοκιμαντέρ πολιτιστικού, παιδαγωγικού, ιστορικού και πολιτικού περιεχομένου καθώς και τις ταινίες μεγάλου μήκους «Ιαγουάρος», «Θα το μετανοιώσεις» και «Ώρες κοινής ησυχίας» οι οποίες έχουν αποσπάσει πολλές διακρίσεις.  Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο, έχει συνεργαστεί με δημιουργικές ομάδες σε art projects, έχει κάνει διαφημιστικά και promo videos  κι έχει διδάξει σκηνοθεσία στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, καθώς και σε σχολεία (Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια).  Έχει συνεργαστεί με πολλά γραφεία παραγωγής, με Μουσεία, Ιδρύματα, Οργανισμούς κι έχει γράψει το βιβλίο «Η αγέλαστη βασίλισσα και το θυμωμένο τόξο». Από το Νοέμβριο 2011 έως τον Οκτώβριο 2013 ήταν πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Από τον Οκτώβριο 2013 μέχρι τον Μάιο 2014 ήταν Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και μέλος του  ΔΣ  της ΝΕΡΙΤ…Βιογραφικό Σημείωμα

Διάρκεια Σεμιναρίου

Η έναρξη της λειτουργίας του Τμήματος Κινηματογράφου θα ανακοινωθεί Προσεχώς!

Πληροφορίες Εγγραφής

Στη γραμματεία της σχολής καθημερινά (14:00-22.00), Ιερά οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου 3 ( πλησίον Praktiker ) Μετρό Αγίας Μαρίνας

Στο τηλέφωνο της σχολής: 210 5622799

Ηλεκτρονική Διεύθυνση ( email ): agvdrama@gmail.com

 

Την αίτηση συμμετοχής στα τμήματα μπορείτε να την κατεβάσετε στο παρακάτω link.         
 Αίτηση Συμμετοχής
Η αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Κιν/γράφου μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο agvdrama@gmail.com.
Στα τμήματα εκτός των σπουδαστών τησ σχολησ θα γίνεται δεκτός και περιορισμένος αριθμός ενδιαφερομένων.