Τμήμα Ρυθμολογίας – Ανεξαρτησίας – Αυτοσχεδιασμού

 Στην Σχολή θα ξεκινήσει και η λειτουργία του «ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ – ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ» με υπεύθυνο καθηγητή τον Νίκο Τουλιάτο. Τo Σεμινάριο αφορά:
1) Τον ρυθμό και τον χρόνο στην κίνηση και στον λόγο, πεζό ή ποιητικό.
2) Τον Αυτοσχεδιασμό. Ρυθμική αγωγή του κειμένου. Μετατροπή κειμένων σε κρουστά όργανα αποδίδοντας τα αυστηρά ρυθμικά. Προσαρμογή κειμένου εφαρμόζοντας διαφορετικές ρυθμικές αξίες σε διαφορετικά τέμπο.
Αυτοσχεδιασμός.
Ο Αυτοσχεδιασμός σε όλες του τις εκδοχές από απόλυτα ελεύθερος μέχρι απόλυτα ελεγχόμενος. Χωρίς θέμα ή με ανάπτυξη συγκεκριμένου θέματος. Από ελεύθερος χρονικά μέχρι συγκεκριμένου περιορισμένου χρόνου. Από ατομικός μέχρι κάθε είδους συνεργασία ντουέτα, τρίο ή ομαδικός. Κατανόηση του χρόνου στην κίνηση ή στην εκφορά του λόγου σε σχέση με την έκφραση.


Νίκος Τουλιάτος/ Μουσικός

Βιογραφικό Σημείωμα

Διάρκεια Σεμιναρίου

Σεμινάρια με τον Μουσικό ΝΙΚΟ ΤΟΥΛΙΑΤΟ.

Ρυθμός και λόγος στην τέχνη (Ρυθμολογία – Ανεξαρτησία – Αυτοσχεδιασμός).

Υπεύθυνος τμήματος ο Μουσικός και Καθηγητής Νίκος Τουλιάτος. Η διάρκεια και οι ώρες του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πληροφορίες Εγγραφής

Στη γραμματεία της σχολής καθημερινά (14:00-22.00), Ιερά οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου 3 ( πλησίον Praktiker ) Μετρό Αγίας Μαρίνας

Στο τηλέφωνο της σχολής: 210 5622799

Ηλεκτρονική Διεύθυνση ( email ): agvdrama@gmail.com

Την αίτηση συμμετοχής στα τμήματα μπορείτε να την κατεβάσετε στο παρακάτω link.         
 Αίτηση Συμμετοχής
Η αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Ρυθμολογίας – Ανεξαρτησίας – Αυτοσχεδιασμού μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο agvdrama@gmail.com.
Στα τμήματα εκτός των σπουδαστών τησ σχολησ θα γίνεται δεκτός και περιορισμένος αριθμός ενδιαφερομένων.